Markedssegmenter

Mekanisk Industri

Et af vores største markedssegmenter og som udgør omkring 50% af vores omsætning. Bredden i vores sortiment af befæstelser/C-Parts sætter os i stand til være ”one-stop” leverandør for vores kunder med en kraftig reduktion af leverandørbasen til følge. Vi fungerer som en Fastener Manager og tager fuldt ansvar for sourcing og omkostningseffektiv logistik.

Olie & Gas

Bufab er lagerførende leverandør af befæstelser til olie-, gas- og den petrokemiske industri. Fuld sporbarhed og øvrige tekniske krav til teknisk dokumentation ligger naturligt for os. Vi leverer alle typer af studs, sekskantbolte, øjebolte-og møtrikker, møtrikker og skiver mm. i alle gængse materialer. Vi lagerfører et bredt sortiment af studs og bolte i ASTM A320 L7 og ASTM A193 B7 UN, varmforzinket på vores lager i Stavanger, Norge.

Skibsværfter

I mere end 20 år har Bufab været leverandør til forsvarsindustrien og leverer bl.a. BUMAX®-produkter til Thyssen Krupp Marine Systems GmbH. Værftet er det største i Tyskland og kendt verden over for sine innovative ubåde. Bufab er en af de førende leverandører af befæstelser og Bumax-produkter findes i flere applikationer i ubådene.

Telekom & elektronik

Bufab er en betydelig leverandør til telekomindustrien. Vi arbejder med globale kontrakter til OEM samt deres underleverandører.

Vores tætte samarbejde med vores kunders R & D afdelinger hjælper til at optimere konstruktionerne allerede fra idestadiet af et projekt.

Windpower

Bumax er et populært valg til mange vindmølleparker ikke mindst offshore pga. produktets korrosionsegenskaber, styrke og høje udmattelsesgrad.

Vi leverer også i studs og sekskantbolte i bl.a. Delta i stålkvaliteterne 10.9 og 12.9.

Byggeri

Med vores know-how ikke mindst med vores Bumax sortiment er vi i dag leverandør til mange krævende byggerier som f.eks. kraftværker, tunneller og broer mm.

 

Spørg efter reference kunder.

Vil du vide mere?

Kontakt os venligst på tlf. 43 62 44 11 eller mail salg.dk@bufab.com for yderligere information om referencer.

Modtag vores nyhedsbrev ved at klikke her

 

 

 

 

 

To top